Cseri Tamásnak nem tetszik a belvárosi kemping – nem szeretné, ha a tram-trainből a kiteregetett gatyákat kellene nézni

1 821

Az önkormányzati képviselő először is azt nehezményezi, hogy a belvárosban van a kemping, ami tudomása szerint sehol máshol nem jellemző. Cseri szerint jelenleg a kemping beruházás két ronda konténer, néhány kivágott fa és egy kisebb Népkert a semmiért, egész pontosan 50 millió forint mínuszért.

Meglátása szerint azért nem jellemzőek máshol a kempingeknek a belvárosba telepítése, mert véleménye szerint nagyon ronda és igénytelen. Helyből gáz, írja, a történelmi műemlék Városháza mögött a Népkert legyalult része, két csupasz konténerrel.

De, teszi fel a kérdést, milyen lesz majd, ha véletlen csak betéved valaki? Lehet majd a Belvárosban elsuhanó Tram-trainből nézni a kempingben kiteregetett gatyákat?

- Hirdetés -

Úgy látja, Márki-Zay Péternek sem ideje sem elképzelése nincs arról, hogy milyen város legyen Hódmezővásárhely 10-20 év múlva. Azonban az a véleménye, hogy a kormányzattól kapott nyáron 600 millió forint támogatásért cserébe hozzáértő városfejlesztéssel foglalkozó szakemberrel kellene dolgoznia, és nem olyannal, akinek a fejlesztés, ahogy ő írja, a koszlott szocializmus újratákolgatását jelenti.

Cseri Tamás bejegyzését Márki-Zay Péter egy tegnapi videójára reagálva írta meg.

HVSZ Könyvelő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!