Kimentek a gyermekvédelmisek Márki-Zayékhoz

5 260

Erről maga Hódmezővásárhely polgármestere számolt be közösségi oldalán. Az eljárás egy névtelen feljelentést követően indult el.

A hatóság gyermekvédelmi eljárást indított a még kiskorú két Márki-Zay fiú, Lóránt és Pál ügyében, az indoklás szerint a Partizán-interjúban elhangzottak miatt. Eszerint Márki-Zay Péter arról beszélt, volt, hogy az egyik gyermeke kapott egy fenékre ütést, mert majdnem kiszaladt az úttestre. Azt nem tartja hibának, ha a szülő a fegyelmez, és a nagyobb baj megakadályozása érdekében tesz ilyet, ez nem egyenlő az agyba-főbe veréssel. Azt viszont hibának tartja, ha egy szülőnek dühből eljár a keze.

A polgármester közlése szerint most a kirendelt hivatalnokok maguk is elmondták: sajnos ritkán járnak hasonlóan rendezett otthonokban, ahol a gyermekek nem éheznek, megfelelő anyagi, szellemi és erkölcsi nevelésben részesülnek.

- Hirdetés -

Márki-Zay Péter továbbra is fenntartja, hogy ,,nem azokból lesznek kábítószertermesztő, aberrált orgiákon résztvevő, hazánk törvényeit semmibe vevő tolvajok, akiknek a szülei kellő szigorral megtanították, hogy az önzésnek és önérdeknek vannak határai, amiket nem léphetünk át, hogy a társadalmi együttélés érdekében a törvények és a szabályok mindenkire vonatkoznak.”

A polgármester bejegyzésében emlékeztetett: a Fidesz több mint 2 éve alaptalan rágalomkampánnyal próbálja lejáratni a feleségét.

HVSZ Könyvelő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!