Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Termékminták vagy tudásuk átadását segítő személyek, vállalkozások jelentkezését várják a Petra Modellprogramba

A társadalmi felelősségvállalás fontosságát szeretné erősíteni a Petra Modellprogram, és ennek keretében várja azok jelentkezését, akik akár termékmintákkal, vagy tudásukkal szívesen segítenék a résztvevő családok és gyerekek fejlesztését. Ugyanakkor a szakértők a tehetséggondozás terén mentorok támogatására is számítanak, akik a jövőben közvetlen közelről nyomon követhetnék kiválasztottjuk tudásgyarapodását.

Az önkormányzat felzárkóztató és tehetséggondozó projektje a 0-tól 12 éves gyerekek számára biztosít tudásgyarapodást a szülők aktív részvételével. A Petra Modellprogram a kompetenciafejlesztés mellett az egészségtudatos gondolkodás kialakítását is fontos célkitűzésnek tartja, ezért kampányt indít a vállalkozások, a cégek, vagy a civilek támogatásának elnyerése érdekében.

Ráczné Káté Mónika, a Petra Modellprogram szakértője a Vásárhelyi TV-nek elmondta, hogy örülnének a termékmintáknak, egészségfejlesztést célzó termékeknek, akár kreatív kellékeknek, iskolai tanszereknek, de várnak olyan jelentkezőket is, akik egy -egy workshop keretében tudnának szakmai segítséget nyújtani. Munkájukat, hobbijukat olyan profi szinten űzik, amit szívesen bemutatnának a családoknak is.

A létszámában és tematikájában folyamatosan bővülő Petra modellprogram a társadalmi felelősségvállalás erősítését is szorgalmazza.

Olyan vállalkozásokat is keresnek, akik a Petra Modellprogramban esetleg mentorálnának egy -egy gyerekeket, végig követnék több éven keresztül, milyen eredményeket érnek el. Szóval egy kicsit a háttérből segítve őket, vagy személyesen is részt vennének a gyerekek foglalkozásaikon.

A Petra Modellprogram több mint egy éve működik Hódmezővásárhelyen, sikeresen. A pedagógusok visszajelzései szerint nagyban fejlődött a résztvevő gyerekek szövegértése, olvasása, illetve a logikai és matematikai képességeik, ahogyan sokkal nyitottabbá váltak és az önbizalmuk is erősödött.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -3

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!