Erős 8 hét, rekord árbevétel a Török Sándor Strandfürdőnél

Rekord árbevétellel zárta a koronavírus járvánnyal nehezített évét a hódmezővásárhelyi Strandfürdő. A vendégek egyre nagyobb számban látogatják a létesítményt a környező településekről is, az idei szezon során a strandra érkezők 30%-a már szegedi volt. A jövőre tervezett kültéri csúszdaberuházás pedig a fiatal generációk számára is új, vonzó attrakcióként jelentkezhet majd a kínálatában.

A strandszezon egyre rövidebb, emelte ki Katona Zsolt a nyári vendégsereg elvonulása után a Vásárhelyi Televíziónak. Júliusban még a koronavírus járvány befolyásolta az uszoda látogatottságát, de a korlátozások feloldása után is lassan indult be az idény a komplexumban. A 40 fok körüli kánikula azonban június közepére sokakat a víz közelébe csábított.

Katona Zsolt ügyvezető a Vásárhelyi TV-nek elmondta, 8 hetes aktív időszakot tudhatnak maguk mögött, amely meglátszott a bevételeken is, rekordbevételt produkált a fürdő ez idő alatt.

A strandfürdő vezetősége folyamatosan igyekszik új a vendégekkel megismertetni a vásárhelyi létesítményt. Idén nyáron már a látogatók 30%-a szegedről érkezett mesélte a cég ügyvezetője. Próbálnak távolabbról érkező vendégeket is csábítani, erre megfelelő hely lesz a jövőre a felújítás második ütemén is áteső kemping.

A kültéri csúszdaberuházással újabb réteg, újabb közönség számára válhat vonzóvá a Strandfürdő, mondta Katona Zsolt.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!