Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Megmaradt a csapat magja és a szakmai stáb is

A felnőttgárda összeállt, a játékoskeret szinte teljesnek mondható. A tavalyi csapat magja megmaradt és a szakmai stáb is – derül ki Szabó Attila, a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli elnökének interjújából, ami a csapat honlapján olvasható.

Szabó elmondta, április vége óta folyamatosan dolgoztak, nem volt leállás. Utasi Gábor felel a szakmai munkáért az előkészítő csoportoktól egészen a felnőttcsapatig, Martonosi János a marketing, szponzoráció és a szerb-magyar pályázatuk koordinátora, Bartucz Csaba az egyesület gazdálkodásában és az NB I-es csapat kohéziójáért küzd. Vas Péter a versenyszervezés és a titkári feladatokban szorgoskodik, Szabó Attila pedig elsősorban az egyesület működéséért felel, összefogja az egyesület munkáját.

Kifejtette, egyértelmű stabilitást ad a a Bodrogi Bau támogatása. Ez nem merül ki a felnőttcsapatban, hanem az egész utánpótlásbázisra érvényes. Utóbbiak augusztus 9-e óta edzenek, de nagy fejtörést okoz számukra, mint a többi kosárklub számára is, hogy a szövetség egy új „COVID protokollal” engedélyezi az új szezonban a mérkőzéseket.

,,A tavalyi csapat magja megmaradt, az egyesülethez köthető játékosok/játékosedzők lojálisak maradtak a klubhoz, és a nehezebb pillanatokban sem hagyták cserben az egyesületet. Ebből is érezhető, egy igazi csapat, egy jó közösség van kialakulóban. Alapelveink között szerepel a fiatal vásárhelyi játékosok szerepeltetése, akik soha nem látott lehetőséget kapnak a vezetőségtől, és tudom, hogy élni is fognak vele.” – jelentette ki az elnök.

Céljaik között szerepel, egy stabil Zöld csoportos felnőttcsapat, akik a rájátszásban minél előkelőbb helyen végeznek, és több vásárhelyi játékosnak NB I-es játéklehetőséget biztosítanak. Utánpótlás terén a bázisuk fejlesztése, összetartó közösség formálása.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!