Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Isten hozta újra Günther és Johanne: megérkeztek az első (külföldi) vendégek a kempingbe – (Képgaléria)

Lényegében még alig nyitott meg a kemping, máris beállt az első lakókocsi. A német pár 1989 és 2015 között folyamatosan nyaralt az akkori kempingben, és amint megtudták, hogy erre újra lehetőségük van, jöttek. Az újonnan kialakított terület és a Strandfürdő szolgáltatásai is nagyon tetszenek nekik.

Arról korábban beszámoltunk már, hogy augusztus 20-án nyit a kemping, 2015-ös bezárását követően. Az első ütem összköltsége 50 millió forint, az áramellátást, a csatornázást és a közvilágítást építették ki, valamint egy recepcióként működő, valamint két, tisztálkodási lehetőséget is biztosító konténert is szereztek be.

A kempingből egyébként elektromos kapu segítségével akadálytalan az átjárás a strandfürdő területére. Éppen ott fogyasztotta el lángosát a németországi Kelet-Frízföld tartományból érkezett Günther és Johanne, akik kifejezetten szerettek volna az első vendégek lenni. Még 1989-ben jöttek először Magyarországra, igazából véletlenül, egy magyar ismerősük és annak németül is jól beszélő felesége által. Minden igényt kielégítő szolgáltatásokat tudtak igénybe venni, valamint csak kedves emberekkel találkoztak hazánkban. Elmondták, amikor az előző évben megtudták, hogy talán újra nyit a hely, már akkor nagyon izgatottak voltak, a megnyitás után pedig az új kemping is nagyon tetszik nekik, örültek, hogy visszatérhettek.

Katona elmondta, ez egy próbaüzem, és már vannak további lefoglalt helyek, 5-6 lakókocsis vendég már érkezni is fog, szintén korábbi törzsvendégek. Amennyiben a szezon végéig van érdeklődés, akkor a helyet fent fogják tartani, de most inkább arra számít, hogy a második felújítási ütem során lesznek majd egyre többen, erre kaptak is már pozitív jelzéseket.

Ebben a második ütemben a kemping útja aszfaltot fog kapni, hogy kényelmesebben be lehessen állni a kocsival. a lakókocsi helyek már kialakításra kerültek, de további helyek is lesznek. Ezen kívül felújítják a régi büfé épületét, amelynek másik oldalán a vizesblokkot már most is kialakították. Ezek a munkálatok a következő szezonra lesznek kész. Katona Zsolt azonban azt is elárulta, amennyiben igény lesz rá, akkor most akár egész évben igénybe lehet venni a kemping szolgáltatásait, amelynek ára, összehasonlítva a környék kempingjeinek az áraival, meglátása szerint közepesnek számít.

Tekintsék meg képgalériánkat:

  • kemping augusztus 20 10
  • kemping augusztus 20 9
  • kemping augusztus 20 8
  • kemping augusztus 20 7
  • kemping augusztus 20 6
  • kemping augusztus 20 5
  • kemping augusztus 20 4
  • kemping augusztus 20 3
  • kemping augusztus 20 2
  • kemping augusztus 20 1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!