Porcelanvasar 970×250 -1

Kész a kempingfejlesztés első üteme – nyitás augusztus 20-án

Augusztus 6-án megtörtént a kempingfejlesztés első ütemének részműszaki átadása a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda mellett. Az első ütem összköltsége 50 millió forint, az áramellátást, a csatornázást és a közvilágítást építették ki, valamint egy recepcióként működő, valamint két, tisztálkodási lehetőséget is biztosító konténert is szereztek be. A lakóautókkal már augusztus 20-án is használható kemping a tervek szerint 100-130 turista befogadására lesz alkalmas.

A második ütemben a kemping útja aszfaltot fog kapni, hogy kényelmesebben be lehessen állni a kocsival. a lakókocsi helyek már kialakításra kerültek, de további helyek is lesznek, árulta el a Vásárhelyi Médiacentrumnak Katona Zsolt, a Hód-Fürdő Kft. ügyvezetője.

A második ütem a jövő szezonra fog elkészülni. Most, az első ütem végén Katona Zsolt már értesítette a Magyar Kempingszövetséget, hogy akár ők is próbálják ki a vadonatúj lehetőséget.

A beruházás összköltsége 50 millió forint alatt volt, mondta Katona, ebből a beruházó költsége 42 millió forint körül mozgott. Az első ütem eléggé minimálköltséges tehát, tette hozzá.

a hosszútávú cél, hogy a kempinggel visszaállítsák a fürdőnek azt a régi hangulatát, ami akkor volt jellemző, amikor még tényleg volt kemping. Ez a jó hangulat hozzátartozott régen a fürdő életéhez. Rövid távon, ebben az évben, reméli a Hód-Fürdő, hogy még szeptemberben is olyan jó idő lesz, hogy jönnek vendégek.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -3

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!