Megerőszakolta négy gyerekét egy hódmezővásárhelyi férfi

1 229

Az 52 éves apa többször bántalmazta a gyerekeit, akikkel megalázó módon is beszélt. Összesen nyolc gyermeke van.

Helybenhagyta a Szegedi Ítélőtábla a bíróság letartóztatást fenntartó határozatát annak a hódmezővásárhelyi férfinek az ügyében, akivel szemben az ügyészség szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt emelt vádat –írt erről a hvg.hu-is.

A vádhatóság közleménye szerint az 52 éves férfival szemben azért indult büntetőeljárás, mert 2014–2019 között nyolc gyermekéből négy kiskorú lányával végzett, illetve végeztetett szexuális cselekményeket.

- Hirdetés -

A férfi gyermekeit különféle háztartási eszközökkel is bántalmazta, és velük megalázó módon, trágár kifejezéseket használva beszélt, ha feladataikat nem az általa elvárt módon teljesítették. Többször sérülést is okozott a gyerekeknek. A férfi cselekedeteivel gyermekeinek súlyos szexuális és érzelmi traumát is okozott, veszélyeztette testi, érzelmi és erkölcsi fejlődésüket. A férfi nem ismerte be cselekményei elkövetését, és a fellebbezést jelentette be a letartatása ellen.

A másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla a fellebbezést nem tartotta alaposnak, mert álláspontjuk szerint fennáll a veszélye annak, hogy a férfi megszökik, elrejtőzik vagy megismétli tettét. A férfi bűnösségéről a Szegedi Törvényszék dönt majd.

HVSZ Könyvelő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!