Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ma tüntetés lesz a lehallgatások ellen

A Közös tiltakozás a lehallgatás ellen! c. tüntetés hétfő este hat órakor kezdődik a Terror Házánál. A demonstrálók ezt követően a Lendvay utcába vonulnak a Fidesz székházhoz. A Mindenki Magyarországa Mozgalom már délután öt órától várja szimpatizánsait és támogatóit az Andrássy úton a Csengery és Eötvös utca közötti területen.

A Momentum szerint a Pegasus-ügy a rendszerváltás utáni magyar politika legsötétebb fejezete, mivel az újságírók, ellenzéki politikusok, üzletemberek, aktivisták lehallgatása a legkeményebb pártállami időket idézi. A beszédet mondók névsora a következő: Gyenes Szilárd; Arató Gergely (DK), Tetlák Örs (LMP), Stummer János (Joobik), Bárándy Gergely (MSZP), Dorosz Dávid (Párbeszéd), Pálinkás József (Új Világ Néppárt), Donáth Anna (Momentum).

A Mindenki Magyarországa Mozgalom is csatlakozik a kormányzati lehallgatások elleni tüntetéshez. – Ahogy a kommunisták szovjet tankokkal, Orbán kémszoftverrel támadt honfitársai és a szabad Magyarország ellen. A kormány ártatlan állampolgárokat figyeltetett meg. Ez Orbán Viktor Watergate-ügye, ha demokrata, le kell mondania – közölte Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje a tüntetéshez kapcsolódóan. 

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!