Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Márki-Zay: független egyetemeket, független bíróságokat Szegeden is!

Az egyetemek és az igazságszolgáltatás függetlenségéről is szó lesz Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltjének szegedi fórumán vasárnap. A témák között szerepel az elszámoltatás és a korrupció felszámolása is.  Márki-Zay Péter beszámol majd a Mindenki Magyarországa Mozgalom legújabb, országos kezdeményezéséről is.

„A kormányváltás most kezdődik Szegeden, ahol olyan országos problémákra is megoldást kell találnunk, mint az egyetemek és az igazságszolgáltatás függetlenségének újbóli biztosítása. A Szegedi Tudományegyetem kormány által kényszerített modellváltása kiszámítatlanná téve az oktatók és a hallgatók életét. A szegedi törvényszék politikai irányításának sem csak én, de még az ott dolgozó bírók is szenvednek” – mondta Márki-Zay Péter.
 

A vasárnap délután négytől a Klauzál téren megrendezendő fórumon szó lesz az elszámoltatásról és a korrupció felszámolásáról is. Márki-Zay Péter mellett Tóth Szabolcs és Mészáros Gábor, a Mindenki Magyarországa Mozgalom Csongrád-Csanád megyei országgyűlési képviselőjelöltjei vesznek részt a rendezvényen.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!