Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Kecskés Ákos sorsa napokon belül eldől – a DAC-cal kapcsolatos híreket egyelőre csak médiafelhajtásnak nevezi

Mi is megírtuk azt az egyelőre csak sajtóinformációt, miszerint a hódmezővásárhelyi származású Kecskés Ákos, a magyar válogatott labdarúgója Dunaszerdahelyre, a szlovák bajnokságba szerződik a svájci Luganotól. Ezt azonban Ákos médiafelhajtásnak nevezte. Saját jövőjének eldöntése előtt, az Európa-bajnokság élményei után, egyelőre családjával nyaral, de egy rövid interjú keretéig a Hódpress rendelkezésére állt.

Tagja voltál az Európa-bajnoki magyar keretnek, ami gondolom óriási élményt jelentett.

Hatalmasat. Nem csak a stadionon belül éreztük a felénk áradó szeretetet, hanem az egész országból jöttek a bíztatások. Tényleg nagyon felemelő volt. Azt sajnáltuk, hogy nem lett még szebb, de sikerült a válogatottnak megmutatnia, hogy erős.

Milyen volt a hangulat a németek elleni döntetlen után az öltözőben? Hiszen egy világraszóló eredmény született, de pár percen múlott a még hihetetlenebb siker.

Végig hittünk a Németország elleni sikerben, meccs előtt és alatt is. Valóban, az a 6-8 perc hiányzott. Ezért akkor ott mindenképpen szomorúak voltunk, elszalasztott lehetőségként értékeltük a történteket. Azóta persze már jobb színben tűnnek fel a dolgok, tényleg szép eredményt értünk el, és ezt a szurkolók is így gondolják.

Svájci kluboddal, a Luganoval nem sikerült megállapodni. Mi volt ennek az oka?

Nem éreztem biztosnak a csapat hátterét, a tulajdonosi szerkezetben többször változás következett be. Szerettem volna hosszabbítani, de nem láttam biztosítottnak a csapat működését, jövőjét és céljait. Ezért döntöttem a váltás mellett.

Sajtóinformációk szerint a szlovák bajnokságba, a DAC Dunaszerdahelyhez igazolsz.

Magam is olvastam ezeket a híreket, azonban ezt jelenleg nem tudom megerősíteni, csak annyit tudok mondani, vannak külföldi megkereséseim. A DAC-cal kapcsolatos híreket egyelőre csak médiafelhajtásnak nevezném. Jelenleg nem rendelkezem aláírt szerződéssel, tárgyalásban vagyunk, sorsom a következő napokban eldől.

Soós Kata – Boros Tamás

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!