Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Rövidesen nyit a KFC Vásárhelyen – a gyorsétteremlánc már hirdeti

Már telefonszámot is megadtak hozzá, és a KFC közösségi oldalán is belengették a vásárhelyi étteremnyitást. Egy iskolaszövetkezet pincért, pultos keres ugyanoda 1050-1365 forint bruttó órabérért.

A KFC honlapján kitette a térképen jelölt éttermei közé a vásárhelyi  Drive Thrue egységet, közösségi oldalán pedig már azt hirdeti: hamarosan nyitunk. Mint arról beszámoltunk, június közepén kezdte toborozni a gyorsétteremlánc a leendő munkatársakat. Azóta több felületen, így a cég weboldalán és hivatalos Facebook oldalán telefonos elérhetőséget is megadtak a Kaszap utcai létesítményhez.

Az éttermeket működtető társaság honlapjáról egy ideje eltűntek az álláshirdetések, viszont egy iskolaszövetkezet továbbra is munkaerőt toboroz: kasszázásra, konyhai feladatokra, szendvicsek készítésére és csomagolásra keresnek középiskolát végzett diákokat a KFC vásárhelyi csapatába. Hétfőtől vasárnapig legalább 2-3 műszakot kell vállalni a jelentkezőknek. Ajánlatukban többek között az szerepel, hogy 1050-1365 forint bruttó órabért kínálnak a diákmunkában résztvevőknek.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!