Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Kecskés Ákos a szlovák bajnokságban?

Sajtóinformációk szerint újabb magyar válogatott játékosa lehet a DAC Dunaszerdahely labdarúgó csapatának. Kecskés Ákost ma még Hódmezővásárhelyen látták sétálni, de lehet, hogy hamarosan a Felvidékre teszi át székhelyét?

Azt korábban megírtuk, hogy korábbi svájci klubjának, az FC Luganonak nem sikerült megállapodnia Kecskés Ákossal, így a magyar játékos elköszönt klubjától. Sajtóhírek szerint a DAC Dunaszerdahely együttesébe tart Kecskés, ahol jelenleg is játszanak válogatott játékosok, az Európa-bajnokságról sérülés miatt lemaradó Kalmár Zsolt és a kontinensviadal nagy magyar felfedezettje, Schäffer András.

A DAC Dunaszerdahely egyébként a Fortuna Liga, azaz a szlovák bajnokság kiírásának 2. helyén végzett, és ezzel jogot szerzett az Európai Konferencia Ligában való indulásra, ahol csütörtökön a szerb Partizan Belgrád együttesével játszik idegenben, majd a bajnokságot vasárnap kezdik meg.

Kecskés Ákos az olasz Atalantában nevelkedett, majd kölcsönben az Újpest, később a lengyel Termalica és Korona Kielce csapatainál szerepelt. 2018 nyarán igazolt a svájci FC Lugano gárdájához, ahol 68 mérkőzésen 2 gólt szerzett.

A felnőtt válogatottban eddig két mérkőzésen kapott lehetőséget. Tagja volt a magyar válogatott Európa-bajnoki keretének is.

Kecskés Ákost a mai napon Hódmezővásárhelyen látták, de lehet, hogy hamarosan már Dunaszerdahelyen fog edzeni.?

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!