Zajlanak a munkálatok, augusztusban nyithat a kemping

Augusztus elején nyit a vásárhelyi kemping, a turisták egyre többször érdeklődnek, húznák már a lakókocsikat a megújult területre. Jelenleg talajrendezési munkákat végez a kivitelező, de hamarosan megérkezik a recepciós épület és a szaniterblokkok is. A létesítmény ügyvezetője úgy látja, hogy a megújult szolgáltatás egy jelentős előrelépés lesz Hódmezővásárhely idegenforgalmában.

Dolgoznak a munkagépek a vásárhelyi strand kempingjében. Augusztusban már vendégeket fogad a létesítmény újra nyitó szolgáltatása. A terület elektromos hálózata elkészült, az új kandeláberek és a lakókocsik áramellátását biztosító leállások is a helyükön vannak. Jelenleg tereprendezési munkákat végez a kivitelező, a turisták pedig folyamatosan érdeklődnek, szeretnék már a vásárhelyi kempingben leparkolni lakóautóikat. Katona Zsolt, a Hód-fürdő Kft. ügyvezetője a Vásárhelyi TV-nek elmondta, az embereknek igénye lesz az ilyen típusú pihenésre a covid helyzet után. Hasznos és kellemes kikapcsolódás lesz a kemping.

A létesítmény ügyvezetője az árakról is beszélt, melyek a strandfürdőéhez hasonlóan megfizethetőek lesznek. Katona Zsolt úgy látja, hogy a térségben egyedülálló volt és lesz is a vásárhelyi kemping, kevés helyen parkolhatnak a belváros szívében a lakóautók.

Vásárhely idegenforgalmát is támogatni fogja mindenféleképpen, mondta Katona. Ugyanakkor a Vásárhely-Szeged kapcsolatban is nagy előrelépés lesz szerinte, amikor a tram-train üzem elindul szeptemberben és a kempinget is sikerül alakítgatnunk, akkor az ide látogató vendégeknek nagyon könnyű dolga lesz.

A létesítmény területére egy hét múlva érkezik 3 konténerház, egyben recepció a másik kettőben pedig férfi és női vizesblokk kerül kialakításra. A talajmunkák befejeztével pedig már csak a vendégek hiányoznak majd az újra nyitó vásárhelyi kempingből.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!