Kosársuli: Tóth Tamás távozik, hamarosan bejelentik az új vezetőedzőt

128

A következő idényben már nem Tóth Tamás fogja irányítani a Vásárhelyi Kosársuli NBI B csoportos felnőtt csapatát, írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Kosársuli. A vezetőedző három idényt követően búcsúzik az egyesülettől, és a jövőben egy szintén zöld csoportban szereplő gárdánál, a Ceglédi KE együttesénél folytatja a munkát vezetőedzőként.

Tóth Tamás 2018 augusztusától dolgozott a Vásárhelyi Kosársulinál dr. Elek András elnök felkérésére. Első szezonjában rögtön alapszakasz győzelmet ünnepelhetett, a bajnokságot végül a negyedik helyen zárták. Nagy reményekkel vágott neki a 2019-20-as bajnoki évadnak is, ám a pandémia miatt végül törölték a szezont. A legutóbbi szezonban az alapszakaszban negyedik helyen zárt a csapat, majd végül az örök rivális Békést felülmúlva hetedik pozícióban zárták a bajnoki évet.

Jó hír, hogy a közlemény szerint a vásárhelyi kispad sem marad üresen, hiszen már megállapodtak az új edzővel. A felnőtt csapatot vezető szakember személyét napokon belül bejelenti a hódmezővásárhelyi alakulat.

- Hirdetés -

HVSZ Könyvelő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!