Ez történt ma – július 13.

110

Íme a nap legfontosabb hírei!

Csongrád-Csanád megyében 55,1%-os az átoltottság. Eddig titkolták az adatokat, végül a Miniszterelnökség megyei bontásban is közölte a magyar lakosság oltottsági adatait a 444.hu-val. 

Az önkormányzat kérdéseket kapott a Promenad24 szerkesztőségétől a városi autó használatával és a polgármester jogi képviselőjének díjazásával kapcsolatban. Mivel a portál nem hozta le teljes egészében a városháza válaszát, ezért közzétették a gyorshír szolgálaton.

- Hirdetés -

Vásárhelyen is gyűjtenek a Magyarok Kenyeréhez.

Július 14. 16 óráig lehet regisztrálni a vállalkozóknak az augusztus 20-i ünnepségsorozat lebonyolításához szükséges munkálatok elvégzésére.

Tabáni túlfeszültség: kérdéseinkre az MVM Démász most válaszolt, többek között arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen jellegű meghibásodások történtek, és milyen módon támogatja a károsultakat az áramszolgáltató.

Kalmár Zsigmond (1860-1941) emlékezete címmel rendez ősszel kiállítást a Tornyai János Múzeum, a híres vásárhelyi rostagyáros és közéleti személyiség előtt tisztelegve. A közgyűjtemény fotókat, dokumentumokat és tárgyi emlékeket vár a lakosságtól a Kalmár rostagyárról.

Földeák, Óföldeák és Nagylak polgármesterénél járt Lázár János.

A reformátusok szerint Soros az oka, hogy a nyitáskor nem minden gyermek ment vissza az iskolákba.

Családi nap lesz a Hódtói Pihenőparkban július 17-én, szombaton délután 17.30-tól. 

Járdára hasadt egy faág a Rákóczi utcában.

Bár már megkezdődött az utánpótlás és a felnőttcsapat nyári szünete, valamint befejeződtek a Hódmezővásárhelyi Kosársuli SE nyári táborai is, az egyesület vezetése nem vonult nyári szabadságra. A dr. Elek András halálát követően alakult új elnökség folyamatosan dolgozik – tudtuk meg Szabó Attilától, a szervezet új elnökétől.

Salgótarjánból igazolt a HFC, Hegedűs Martin a középpályára érkezett.

HVSZ Könyvelő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!