Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ha egy magyar csapat főtáblára jut, akkor a közmédia adja a meccseit

Az MTVA és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) megállapodásának értelmében a következő három szezonban az M4 Sport választhat elsőként a keddi és a szerdai UEFA Bajnokok Ligája, valamint a csütörtöki Európa Liga/Európai Konferencia Liga kínálatából Magyarországon. Ezzel biztossá vált, hogy ha egy magyar csapat valamelyik sorozat főtáblájára jut, akkor mérkőzéseit a közszolgálati sportcsatorna közvetíti majd.

A 2021-24-es periódus lesz sorozatban a harmadik ciklus, amelyben az M4 Sport rendelkezik a Bajnokok Ligája első választási jogával. Az újdonságot a csütörtöki első választás jelenti: az UEFA Európa Liga és az UEFA Európai Konferencia Liga mérkőzései közül szintén elsőként tűzhet műsorára egyet.

A megszerzett jogok értelmében az MTVA kizárólagos közvetítője lesz a következő 12 európai kupadöntőnek (Bajnokok Ligája, Európa-liga, Európai Konferencia-liga, Szuperkupa), valamint az összes Bajnokok Ligája-elődöntőnek. Ebből kiemelkedik a 2023-as Európa-liga fináléja, amit Budapesten, a Puskás Arénában rendeznek meg.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!