Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ez történt ma – július 9.

Íme a mai nap legfontosabb hírei!

Mi nem kaptuk meg a Kovács-Küry válaszát, a Fidesz-médiának elküldték. Kolléganőnk többször telefonált, nem hívták vissza, inkább továbbították a levelet a Fidesz-médiának, hogy miért nekik, ők tudják.

Nagyszabású Retró tárlatra készül az Emlékpont, amelynek építése már most elkezdődött az intézmény időszaki kiállítótermében, holott a közönség először augusztus 19-én tekintheti meg a szocializmus lakáskultúráját és az akkori életérzéshez kapcsolódó tárgyakat felvonultató válogatást.

Az ügy közel sem tekinthető lezártnak – ifj. Rapcsák András helyesbítést kér.

Pataki Béla dokumentumfilmet készített szülei életéről. A kész alkotást beválogatták a Bujtor István Fesztivál versenyfilmjei közé, de további, őszi mustrákon is szerepel majd a vásárhelyi produkció.

Megvan Hódmezővásárhely új logója, az önkormányzat két fordulós online szavazáson kérdezte meg a vásárhelyieket, melyik arculati elemet választanák városunknak.

A SUP-ot egyre többen ismerik, de megvenni már nem mindenki tudja, mert nem olcsó eszköz. Mártélyon abban segítenek, hogy Sup-ot ne kelljen megvásárolni, hanem ki lehessen bérelni azoknak, akik ki akarják próbálni, vagy hosszútávon űzni ezt a nyári sportot. 

A székkutasi puszta fekete napja – folyik a tűzvizsgálati eljárás.

Százával mennek magyarok Romániába azért, hogy ott oltassák be magukat a koronavírus ellen.

A nyári utazások legnépszerűbb célországainak autópályadíj-fizetéssel összefüggő tudnivalóit gyűjtötte össze az e-autopalyamatrica.hu.

Autópályán kóborló kutyát mentettek a rendőrök Domaszéknél.

Sportigazgatóként tért vissza Szűcs Róbert, a Hódmezővásárhelyi FC korábbi játékosa, edzője ismét a csapat szolgálatába állt.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!