Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Megújultak a testvérvárosi táblák, már láthatják őket a közlekedők

Megújultak a testvérvárosi táblák Hódmezővásárhelyen, a szegedi, a szentesi és az orosházi utak mentén már láthatják a közlekedők. A hazai és külföldi települések együttműködésén alapuló kapcsolatoknak fontos szerepük van a város gazdasági és társadalmi fejlődésében is, ezért döntött úgy a városvezetés , hogy az elhasználódott táblákat korszerűbbekre cserélik.

Megújultak a Hódmezővásárhely testvérvárosi kapcsolatait ismertető táblák. A város főbb bevezető útjaihoz kerültek az információs felületek, kihelyezésük gondolata Márki-Zay Péterben legutóbbi, német testvérvárosunkban tett látogatása során merült fel.

A testvérvárosi kapcsolatok kiemelt szerepet töltenek be Hódmezővásárhely életében is, cserediák programoknak és gazdasági együttműködések is létrejöhetnek a jó viszonyt ápoló települések között.

A táblák Hódmezővásárhely jelenlegi kapcsolatait mutatják, a lista azonban a jövőben akár bővülhet is, hiszen a települések közötti baráti viszony mindig alulról építkezik, a lakosok formálják.

Berényi Károly hozzátette, hogy a pandémiás időszak nem tett jót a testvérvárosi kapcsolatoknak sem, de a járványhelyzet enyhülésével újra szeretnék éleszteni az együttműködéseket mivel fontos, hogy ápolják a már kialakult, jó viszonyokat.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!