HFC: megvannak az első igazolások

162

Június 28-án megkezdte a felkészülést a következő szezonra a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as csapata. Szombaton a szintén harmadosztályra készülő Füzesgyarmattal játszott edzőmeccset, ahol 2-0-s vereséget szenvedtek Koncz Zsolt tanítványai. A találkozón több próbajátékos is szerepet kapott. Azóta néhány érkező neve biztossá vált, írják honlapjukon.

Az előző kiírásban a Bács-Kiskun megyei bajnokságot a Jánoshalmával megnyerő Füstös Krisztián Hódmezővásárhelyen folytatja, írja a csapat szerkesztőségünkhöz eljuttatott hivatalos közleményében. A 23 éves kapus korábban a Makó együttesében is játszott.

Szintén makói nevelésű Bány Bence, a fiatal védő az előző szezont Szarvason töltötte. A középpályára érkezik Kiss Krisztián. A 20 éves játékos az előző idényben az Újpest II-es csapatánál szerzett NB III-as rutint, a Szeged-Grosics Akadémia utánpótlás nevelése.

- Hirdetés -

Ondrejó Tamás is a középpályára érkezik, ő a tavalyi évben a Szegedi VSE-nél játszott, de a SZEOL-ban is szerzett már NB-s tapasztalatokat.

HVSZ Könyvelő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!