A Blikk információi szerint holtan találták a kettős emberölés gyanúsítottját

490

Frissítés: A Blikk információit megerősítette a rendőrség. A Békés megyei Szanazug közelében találták meg. Az emberölést egy vadászfegyverrel követték el. Egyes sajtóértesülések szerint az eset rendkívül brutális volt. Szabó Szilvia, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-Főkapitányság szóvívője azt is megerősítette, hogy az elkövetőnek az áldozat lépcsőházában volt bérelt lakása.

Holtan találták a szegedi kettős gyilkosság miatt gyanúsítottként keresett dr. V. Attila gyógyszerészt – írta meg a Blikk. Úgy tudják, a holttestet Szeged közelében találták meg, a férfi végzett magával a kettős emberölés után, amelynek körülményei egyelőre nem ismertek a széles közvélemény előtt.

Ahogy arról korábban mi is írtunk, a húszas éveikben járó áldozatokat valószínűleg szombaton ölték meg, holttestükre vasárnap bukkantak. A gyanúsított személyét hamar megnevezték, képmását, mint körözési fotót is kitették.

A Blikk információi szerint a gyógyszerész végzettségű és patikában dolgozó férfira Szeged közelében holtan találtak rá, valószínűleg öngyilkosságot követett el.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

HVSZ Könyvelő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!