Már toborozzák a munkaerőt a vásárhelyi KFC-be

2 955

Éttermi munkatársakat és műszakvezetőt is keresnek, utóbbihoz elég a középiskolai végzettség.

A napokban megkezdte a munkaerő toborzását a vásárhelyi Drive Thrue éttermébe a KFC. Az autós vendéglátóhely építése hamarosan befejeződik a Kaszap utcán. Év elején úgy értesültünk, 2021 második felében tervezi a nyitást a KFC-láncot üzemeltető Amrest Kft. A cég a koronavírus-járvány ellenére nyereséges évet tudott zárni tavaly, bevétele ugyan 32-ről 30 milliárd forint alá esett vissza, de adózás utáni eredménye így is 81 millió forint volt. 2019-ben ez a mutató még megközelítette a 2,5 milliárd forintot. A több más étteremhálózatot is működtető társaság foglalkoztatotti létszáma hazánkban dinamikusan nő: 2019-ben 1641, 2020-ban 1840, idén májusban 1848 dolgozójuk volt.

A megjelent hirdetések alapján műszakvezetőt és éttermi munkatársat egyaránt keresnek. Vásárhelyen is 14 órás nyitva tartásra lehet számítani: a kecskeméti Drive Thrue-ban  reggel 8-tól este 10-ig szolgálják ki a vendégeket.

Műszakvezetőnek 1-3 év vendéglátói tapasztalattal rendelkező, középiskolás végzettségű munkavállalókat keresnek. Az éttermi munkatársnak jelentkezők esetében elég az általános iskolai végzettség. Számukra azt is feltüntették, hogy az induló bér bruttó 1150 forint óránként, ami mellé juttatásokat is kapnak a dolgozók. Ez azt jelenti, hogy azok, akik csupán délelőtti műszakot vállalnak, kezdőként mintegy 190 ezer forintos bruttó bérre számíthatnak. 

HVSZ Könyvelő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!