Ez történt ma – június 19.

82

Mutatjuk a nap legfontosabb híreit.

Éttermi munkatársakat és műszakvezetőt is keresnek az épülő vásárhelyi KFC Drive Thrue-ba, utóbbihoz elég a középiskolai végzettség. Az előbbieknek bruttó 1150 forint induló bért kínálnak óránként, ami mellé juttatásokat is kapnak a dolgozók.

Eredményt hirdettek a vásárhelyi honvéd középiskola és kollégium tervezésére kiírt közbeszerzési eljárásban: a győztes EHH Project Ingatlanforgalmazó Kft. lett, amely 87 millió forintért vállalta a megbízást.

Bevétele egymilliárd forinttal, nyeresége harmincszorosára nőtt tavaly az idén alapításának tizedik évfordulóját ünneplő Hódkertész Kft.-nek. A társaság két év alatt megduplázta dolgozói létszámát.

Megkapta az engedélyt a kormánytól a mindszenti önkormányzat, hogy 25 milliós kölcsönt vegyen föl, de hogy mire kell, azt nem tudni. Az viszont biztos, hogy a Tiszán jelentős villamosenergiai hálózatfejlesztésre van szükség, hogy működhessen a strand legújabb látványossága. 

Sokan megszólaltatták a mai átadás után a vízrezegtető hangtálat a Hódtói Pihenőparkban, amelynek ötlete Bajorországban fogant.

Óriási meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott Magyarország a világbajnoki címvédő Franciaország a labdarúgó Európa-bajnokság második csoportmérkőzésén a budapesti Puskás Arénában. A vezető gólt Fiola Attila szerezte a első félidő hosszabbításában, a franciák Griezmann révén egyenlítettek a 66. percben. A magyarok szövetségi kapitánya, Marco Rossi pályafutása egyik legszebb napjának nevezte a szombatit.

HVSZ Könyvelő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!