Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Magyarország legnagyobb beltéri, felfújható vízi élményparkja nyílt meg Vásárhelyen

Az átadón nem csak Katona Zsolt, a Hód-Fürdő Kft. ügyvezetője és Márki-Zay Péter polgármester volt jelen, hanem gyerekek már birtokukba is vehették az új felépítményt.

A polgármester elmondta, a strand a térségben meglátása szerint a legjobb adottságokkal rendelkezik, ám veszteséges, korábban mintegy 500 milliós veszteséget termelt évente, a tavalyi vesztesége, a járvány mellett is, már „csak” 375 millió forint.

Márki-Zay szerint ez az új beruházás is az „előremenekülést” mutatja, melyet egyetlen célnak és járható útnak tartanak. Az élménypark 15 millió forintból valósult meg.

A használata városkártyával egy alkalomra ingyenes, illetve minden hatodik szintén ingyenes.

Szintén fejlesztés az, hogy a gyermekmedencék fölé napvitorlákat szereltek. Ezek hiányában ugyanis gyakori volt a panasz, hogy a gyermekek nem érezték annyira a veszélyt, így a bőrük számára veszélyesebb volt, hogy erősen odatűzött a nap, mindenféle árnyékolás nélkül.

A megnyitó után a gyerekek kipróbálhatták és birtokukba vehették az élményparkot, amellyel a város-, és a strand vezetésének nem titkolt célja a vendégforgalom növelése.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!