Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A végéért kár, de nincs rajta mit szégyellni – Magyarország-Portugália 0-3

Sokáig döntetlenre állt a meccs, aztán a rendes játékidő utolsó 5 percében kijött a két csapat közötti különbség. A küzdés nagyon is dícsérhető.

A magyar válogatott harciasan vetette bele magát a küzdelembe, az akarással és a hajtással abszolút nem volt probléma, bár természetesen a portugálok jóval többet birtokolták a labdát. Veszélyesebbek voltak, bár nem volt helyzetek tömkelege. Az első félidő végén Cristiano Ronaldo lőtt fölé pár méterről.

A második félidőben is csordogált a játék, sőt, a 80. percben néhány pillanatra úgy tűnt, vezetünk, amikor Schön Szabolcs betalált, de gólját les miatt érvénytelenítették. 3 perccel később pedig a dortmundi Guerreiro egy megpattanó labda után juttatta vezetéshez a luzitánokat. (0-1)

Hogy aztán még fel se ocsúdjon a magyar válogatott, amikor Orbán visszarántása után fújta be a jáűtékvezető 11-esre a szituációt, amit Ronaldo értékesített. Először lőtt gólt Magyarországon. (0-2)

Majd már a hosszabbítás pillanataiban ismét Ronaldo lőtt a kapuba, miután a vendégek megőrjítették a magyarok védelmét, a Juventus szupersztárja, bár úgy tűnt, leshelyzetben kapja a labdát, de nem, kicselezte Gulácsit és gurított a kapuba. (0-3)

A portugál cserék szenzációsan szálltak be a meccsbe. Szégyenkezésre nincs ok, szombaton Franciaország lesz az ellenfél, 15 órától.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!