Ez történt ma!

59

Itt olvashatja mi történt Hódmezővásárhelyen és környékén június 14-én.

Ma az önkormányzat nevében Dr. Márki-Zay Péter polgármester és Gyöngyösi Ferenc képviselő a Németh László Gimnázium idei évben érettségiző diákjainak szánt ajándékokat adta át Seres Imre gimnáziumi igazgatóhelyettesnek. A végzősök a polgármester és az alpolgármesterek által aláírt oklevél mellett egy tízalkalmas strandbelépőt, az István király intelmei című füzetet, és a Paktum Iroda kiadványát kapták meg.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ingyenes kerékpár-regisztrációs lehetőséget biztosít a Mindszenti Polgárőrség segítségével a BIKESAFE program keretén belül.

A családok helyzetének segítéséért, valamint a tanulók felzárkóztatásáért a tanítást követő két hétben az iskolák 1-8. évfolyamain meg kell szervezni a gyermekfelügyeletet, ahol ezt a szülők igénylik – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) hétfőn az MTI-vel.

Egy idős pár a templom előtt „mocskos gazembernek” nevezte Márki-Zay Pétert ,,Hogy juthattunk idáig? Én kérek elnézést és én szégyellem magam mások helyett, mások miatt. Krisztus nem tanított senkit gyűlölködésre, az Isten háza és annak környéke pedig kiváltképp nem annak a helye” – derült ki Dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármesterének közléséből. Márki-Zay Péter a miniszterelnök-jelölti kampányának keretében járt a Balaton-parti településen vasárnap.

HVSZ Könyvelő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!