Egy idős pár a templom előtt „mocskos gazembernek” nevezte Márki-Zay Pétert

1 252

,,Hogy juthattunk idáig? Én kérek elnézést és én szégyellem magam mások helyett, mások miatt. Krisztus nem tanított senkit gyűlölködésre, az Isten háza és annak környéke pedig kiváltképp nem annak a helye” – derült ki Dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármesterének közléséből. Márki-Zay Péter a miniszterelnök-jelölti kampányának keretében járt a Balaton-parti településen vasárnap.

Mint az ismert, Hódmezővásárhely polgármestere nem csak a szavak szintjén vallásos, rendszeresen jár templomba. A hétvégén sem mulasztotta el, feleségével és egyik kisfiával mentek délelőtt a siófoki Fő téri katolikus templomba. Dr. Lengyel Róbert arról számolt be: az Isten házába való belépésüket megelőzően, de még az utcán, egy idős házaspár, a kisfia és felesége jelenlétében obszcén szavakkal illeték őt, „mocskos gazembernek” titulálva, majd a miséről való távozásuk után egy idős hölgy, az unokája kezét fogva lépett oda és mondta neki: „szégyellje magát, hogy folyton a keresztényeket támadja”.

Siófok polgármestere nagyon sajnálja, hogy ,,ez a nemzet, vagy legalább is annak egy része, mára ilyen mélyre tudott süllyedni.” Úgy véli, ,,az a méreg, amit országvezető politikusok a helyi pribékjeikkel a nemzet testébe fröcsköltek az elmúlt években, évtizedekben, idáig juttatott bennünket.” Szerinte ha már semmi másra, legalább a kisfiúra lettek volna tekintettel ezek az emberek.

- Hirdetés -

Vona Gábor: ,Ugyanezek a ,,veszettek” az ellenzéki oldalon is megvannak

A siófoki polgármester posztja alá írt Vona Gábor, a Második Reformkor Alapítvány alapítója, a Jobbik volt elnöke. Úgy fogalmazott: ,,Borzasztó. Egy kisgyereknek ilyeneket nem lenne szabad átélnie. Tudnék róla beszélni… De szerintem ilyenkor fontos hozzátenni, hogy ugyanezek a ,,veszettek” az ellenzéki oldalon is megvannak. A törzsi gyűlöletnek nincsen színe.”

HVSZ Könyvelő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!