Ajándékot kaptak ma az önkormányzattól az érettségizők

291

Ma az önkormányzat nevében Dr. Márki-Zay Péter polgármester és Gyöngyösi Ferenc képviselő a Németh László Gimnázium idei évben érettségiző diákjainak szánt ajándékokat adta át Seres Imre gimnáziumi igazgatóhelyettesnek. A végzősök a polgármester és az alpolgármesterek által aláírt oklevél mellett egy tízalkalmas strandbelépőt, az István király intelmei című füzetet, és a Paktum Iroda kiadványát kapták meg.

A nyelvtanításban, sikeres nyelvvizsgát tett tanulók tekintetében élenjáró intézményben idén két osztályban összesen 61-en érettségiznek – túlnyomó többségük egyetemen, főiskolán fog továbbtanulni.A Bethlen Gábor Református Gimnáziumban Hódiné Földesi Sára igazgató asszony vette át a végzősöknek szánt ajándékokat. Ebben az intézményben összesen három osztályban 101 diák érettségizik idén.

Nagyon szép eredmények születtek az emelt szintű érettségin, ketten is 100 %-ra teljesítettek fizikából, magyarból egy diák, informatikából, matematikából két-két tanuló ért el 90 % feletti eredményt, angolból pedig tízen 80 % felettit. A legtöbb diák tervei között itt is a felsőoktatásban való továbbtanulás szerepel.

- Hirdetés -

HVSZ Könyvelő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!