Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Utalt az Origo Márki-Zayné Vincze Felíciának – a helyreigazítás egyelőre nincs kint

Az információink szerint a pénz megérkezett, a helyreigazító közlemény azonban szombat kora délután még nem lelhető fel az origo.hu oldalon.

Információink szerint megkapta a 2 millió forint sérelemdíjat Márki-Zayné Vincze Felícia az origo.hu kiadójától. Ahogy arra egy korábbi cikkünkben is utaltunk, hogy amennyiben a sérelemdíjat be is hajtják (ez történt most, a sérelemdíj kifizetésre került), a vásárhelyi polgármester feleségét hiteltelenítő, szándékos lejárató cikkek változatlan formában hosszú ideig fennmaradhatnak az Origo oldalán – az egész pénzkérdés, és a kiadónak megvan rá.

A másodfokú bírósági ítélet megerősítette az első fok ítéletét, hogy még csak fel sem merült feleségének a felelőssége egyetlen csecsemő haláláért sem

A pénz ugyan megérkezett, a helyreigazítás azonban nincs még kint szombat délután az Origo címlapján, noha a jogerős bírósági ítélet kötelezte az alperest, hogy 8 napon belül tegye közzé az ítélet rendelkező részét a cikkek elérhetőségi helyén – a cím alatt a szöveg felett – amíg az írások az interneten elérhetőek, azok eltávolítása esetén pedig az eredeti szöveggel azonos webcímen, minimum egy év időtartamra.

Erre vár most az ügy felperese.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!