Testépítő siker: világbajnok lett Rómában Vásárhelyi Zoltán

602

A héten arról lehetett hallani, hogy a csőd szélére kerültek a konditermek. A több hónapos bezárás miatti bevételkiesést sok edzőterem nem tudta pótolni, ezért kénytelenek bezárni. Hódmezővásárhelyen szerencsésebb a helyzet, újra járnak erősíteni azok, akik már korábban is mindennap ott hozták magukat jobb formába, és többen már világszintű versenyeken is részt vesznek.

Vásárhelyi Zoltán első világbajnoki címét 10 éve szerezte, Olaszországban pedig most először tudott a dobogó legmagasabb fokára állni. 34 éve az élete része a nehéz súlyok mozgatása, szerinte a legfontosabb a kitartás, ha valaki ilyen komoly gondolja ezt a sportot:

Én 34 éve tartok ki, és abból 24 évem ment rá arra, hogy először világbajnok legyek, de sikerült, azt gondolom, hogy manapság nagyon sokan egyből akarnak nagy eredményeket elérni, de az nem fog sikerülni, a legfontosabb az, hogy ez életforma legyen

-mondja Vásárhelyi Zoltán.

Magyarországot öt ember képviselte az IBFA világbajnokságon. Ebből négy ember a Relax Fitnessben edz napi szinten, több első, második és harmadik hely is született. Vásárhelyi Zoltán nem tudná elképzelni a napjait edzőterem nélkül. Jelenleg csak védettségi igazolvánnyal lehet kondizni, a vásárhelyi terem vezetője szerint a fiatalok csak ezért nem adatják be az oltást, ők is fele létszámmal dolgoznak, mint a koronavírus előtt:

Igazából már nem azt nézzük, hogy milyen nehéz volt, hogy mennyire nem jöttek, hanem azt, hogy hogyan tudjuk megszólítani a fiatalokat, hogyan tudjuk őket rávenni a mozgásra, az egészséges életmódra.

-húzza alá Árva-Tasi Gabriella, a Relax Fitness edzőterem tulajdonosa.

Jelenleg ennek a konditeremnek idősebb vendégei vannak, inkább 40 év felettiek járnak edzeni. Egy-két hete egyre többen vannak náluk, és a terem vezetője reméli, hogy sokan maradnak majd az újak közül is náluk, a családias hangulatért, és a felkészült személyi edzőkért.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!