Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Újraindul a Buborék Szabadművészeti Egyesület: a tanfolyamok után kreatívabban élhetjük az életet

Újraindul a Buborék Szabadművészeti Egyesület. Tanfolyamaikon el lehet sajátítani a jobb agyféltekés rajzolást, és az Ytong szobrászatot is. A kreatív alkotást azoknak ajánlják, akik szeretnének kiszakadni a  monotonitásából és kreatívabban látni az életet.

Nyári Júlia, a jobb agyféltekés rajzolás elkötelezett híve és művelője Hódmezővásárhelyen újra tanfolyamokat indítana. A koronavírusjárvány utáni újraindítást lassan tervezik, a digitális élet alatt, 50-60 ember is online végezte el az agy kreatív területét igénylő gyakorlatokat, a gyerekekre is nagy figyelmet fordítottak.

A rajz érdekessége, hogy fehér ceruzával készült, fekete lapra

„Nagyon érdekes volt, online órák voltak. Mindenki a saját korosztályában online végezte el a feladatokat. Én azt mondtam, ha digitális oktatás van, akkor mindent lehet. Nagyon élvezték a gyerekek, nagyon szép eredményeket értünk el.”

-mondja Nyári Júlia, az egyesület vezetője.

Az online órák után ismét személyes oktatást terveznek a Buborék Szabadművészeti Egyesület újraindítása után. A jobbagyféltekés rajzolás elsajátítása közben ki lehet zökkenni a hétköznapok monotonitásából, és kreatívabban lehet élni az életet:

„Már a szakmákból lehet látni, hogy kinél melyik agyfélteke domináns. Amivel nincsen baj, hiszen mind a kettőt lehet fejleszteni, a lényeg a két agyfélteke közötti integráció, amivel már sok kutató foglalkozik”

-teszi hozzá Nyári Júlia.

A bal agyféltekéből tudjuk előhúzni a lexikális tudásunkat, az alkotásért pedig a jobb agyfélteke felelős. A Buborék Szabadművészeti Egyesületnél fejleszthetjük az alkotó tevékenységünket a rajzolás tanulásával, de az Ytong szobrászatot is el lehet sajátítani.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!