Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ez történt ma!

Itt olvashatja mi történt Hódmezővásárhelyen és környékén június 3-án.

Bronzérmes lett Egerben Kiss Auróra. A hódmezővásárhelyi Box Klub versenyzője 12 nemzet 244 ökölvívója közül az 51 kg-os súlycsoportban léphetett fel a dobogó 3. fokára. Edzője szerint nagy jövő vár rá, a szakma nagyjai jó mozgású, tehetséges sportolónak látják a hódmezővásárhelyi lányt.

Nem volt jelentős leállás az ingatlanvásárlásokban a koronavírus járvány alatt, Hódmezővásárhelyen nagyjából 10%-os forgalomcsökkenést lehetett tapasztalni. Az állami támogatásokkal megnőtt a potenciális vevők köre, az ingatlanvásárlással járó egyéb áremelésektől függetlenül. Az elmúlt időszakban a nézelődők száma viszont csökkent, a megtekintésekből nagyobb arányban születtek adás-vételek.

Szélmalomharcnak látja a hódmezővásárhelyi Pipi Büfé ügyvezetője a hamarosan kialakuló piaci helyzetét. Ősszel, néhány méterre üzletétől ugyanis megnyitja kapuit a KFC, hasonló termékpalettával és alapanyagokkal, mint a dél-magyarországi vállalkozó. A kihívás nagy, a Pipi vezetősége mégis optimista, úgy látják minőségi kínálatuk miatt stabil a vásárlókörük, akik az amerikai óriás piacra lépése után is kitart majd mellettük.

Minden és annak ellenkezője – szokták mondani a lehetséges történések kapcsán Magyarországon.Mert itt van például a járvány. Látszólag leküzdöttük. Maszk se kell, csak kártya, amolyan védettségi, és mehet minden, a teraszokon, a balatoni strandokon még kártya se szükséges, mert ott a vírus nem vírus, lakodalmakban meg pláne, hisz az maga a hazai vakcina bölcsője, a nyájimmunitás netovábbja, a lelátókon is leüvölthetjük a kórokozót, de úgy, hogy nem kel föl, ki van iktatva, kész, esélye sincs.

Utoljára tartanak online Kormányinfót – 524, már másodjára is beoltott beteg hunyt el eddig. Mert hogy utána már személyesen is jelen lehetnek újságírók és kérdezhetnek. Ezt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter mondta a mai eseményen.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!