Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

162 millió forintból épülhet hulladékudvar Vásárhelyen

Lezárult a közbeszerzés: egy hajdúszoboszlói cég kapott megbízást az új hódmezővásárhelyi hulladékudvar kialakítására.

A hivatalos portálon megjelent értesítés szerint Hódmezővásárhelyen hulladékgyűjtő udvar tervezési és kivitelezési feladataira szerződött a versenyeztetés során nyertes vállalkozás. A létesítményt a szükséges konténerekkel, edényzettel együtt kell majd átadnia, amely a jövőben megkönnyíti a lakosság számára a különböző hulladékok elkülönített gyűjtését.

Három ajánlattevő közül az Aqua-General Kft.-t hirdette ki győztesként a közbeszerzést kiíró Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft és a hódmezővásárhelyi önkormányzat. A leendő telepet körbekerítik, közművesítik, közúti csatlakozással ezer négyzetméteres, beton burkolattal ellátott hulladékudvart alakítanak ki rajta. 33 darab, különböző méretű edényzet és két konténer teszi majd lehetővé a szelektált hulladékok biztonságos elhelyezését.

A munkáról május 10-én írták alá a szerződést a felek, a nyertes cég 162 millió forintért vállalta a megbízást. A kft.-nél érdeklődésünkre elmondták, feltételes szerződésről van szó, ami akkor lép életbe, ha a teljes forrás rendelkezésre áll. A társaságnak 12 hónapja van a teljesítésre.

- HIRDETÉS -

- HIRDETÉS -

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!