Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Hódmezővásárhelyig megújul a 45-ös főút

Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű fejlesztéssé nyilvánította a kormány határozatában a 45-ös főút megújítását – jelentette be hivatalos közösségi oldalán Szentes és térsége országgyűlési képviselője.

Több nagyszabású útfejlesztésről tett bejelentést Farkas Sándor, Szentes és Csongrád térsége kormánypárti honatyája. Hivatalos közösségi oldalán arról írtak, kormányhatározat született arról, hogy nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű fejlesztéssé nyilvánította a kormány határozatában a Kunszentmártont Hódmezővásárhellyel összekötő 45-ös főút, a Kiskunfélegyháza és Szentes közötti 451-es, valamint a Szentes és Orosháza között fekvő 4405, valamint 4406-os jelzésű közút megújítását.

Ugyancsak a kiemelt beruházások közé sorolta a kormányzat az M5-ös autópálya csengelei csomópontjának megvalósítását, továbbá Szentesen a Kiss Zsigmond utcai – a kórház mellett átívelő – Kurca-híd és a hozzá kapcsolódó létesítmények megvalósítását.

A Mindszent-Szegvár-Szentes kerékpárút fejlesztése szintén bekerült a kiemelt kormányzati projektek közé. Farkas Sándor hivatalos oldalán az is megjelent, hogy a felsoroltakon túl, kerékpárút fejlesztést tartalmaz a 451-es, 45-ös, 4405-06-os utak felújítása is.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!