Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Elszalasztott lehetőség és edzőváltás után ma itthon játszik a HFC – nézzék a Youtube-on

A Vásárhely TV Youtube csatornája ma élőben közvetíti a Hódmezővásárhelyi FC – Monor NB III-as labdarúgó mérkőzést.

„Óriási lehetőséget szalasztott el a Majos ellen a Hódmezővásárhely, ezzel pedig nem kicsi bajba kerültek újra, hiszen riválisai győztek. Így most ők is az életükért küzdenek és mindenképpen pontot kell szerezniük – írta az összecsapás beharangozójában az nb3foci.hu szakportál.

A sereghajtó otthonában elszenvedett 3-1-es vereség miatt nem tudott előrébb lépni a tabellán a vásárhelyi gárda, így a még éppen bennmaradást jelentő 14. helyről futhat neki a bajnokság utolsó három fordulójának, ráadásul a klubvezetés közös megegyezéssel szerződést bontott Kandó Róbert vezetőedzővel, így új – az idényben már harmadik – edzői stábbal vág neki a véghajrának a csapat. Az NB III-as tagság szempontjából kritikus időszakban Bacsa Zsolt edző és Ludánszki Bence játékosedző irányíthatja az együttest.

– Nagyon nagy megtiszteltetésnek és kihívásnak érzem a feladatot, de hirtelen jött, annyi tény. Fontos volt a vezetőség részéről, hogy olyan edzők kerüljenek a csapat mellé, akik már ismerik a játékosokat. Rendkívül kevés mérkőzés van hátra, itt az ismerkedésre már nincsen idő – nyilatkozta a debütálás kapcsán a Délmagyarországnak Bacsa Zsolt, utalva arra, hogy mivel eddig a HFC pályaedzőjeként tevékenykedett, minden futballistát ismer, tisztában van a csapat képességeivel. A szakember elmondta, fontos feladatuk, hogy mentálisan felrázzák a társaságot.

A vendég Monor a 8. helyen áll a 20 csapatos mezőnyben.

A 18 órakor kezdődő mérkőzést itt nézhetik élőben a szurkolók.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!