Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Büszke lehet a HVSC, egy pont választja el a 6. helytől

Egyetlen pontocska közelségbe került a bajnoki hatodik hely megszerzése a HVSC férfi vízilabda csapatának, miután szombaton az utolsó pillanatokban döntetlenre mentette az esélyesebb fővárosi gárda elleni mérkőzést.

Nem először villantotta meg oroszlánkörmeit idegenben a vásárhelyi OB I/B-s vízilabda csapat – ezúttal Budapesten, a tabellán negyedik Angyalföldi Sportiskola vendégeként ért el jó eredményt az együttes.

Angyalföldi Sportiskola – HVSC 9-9 (2-2, 4-2, 1-3, 2-2)

Szabó Tamás vezetőedző: – Nehéz mérkőzésre számítottunk a 4. helyezett ASI otthonában, de nagyon elszántan érkeztünk a Kőér utcába, szerettünk volna visszavágni az őszi fájó egygólos, rendkívül peches hazai vereségünk után. A mérkőzés elején fej-fej mellett haladtunk riválisunkkal, annak ellenére, hogy nagyon hamar több kulcsjátékosom is a kipontozódás határára sodródott, ezáltal hamar beszűkültek a taktikai variációs lehetőségeim. Tovább nehezítette a helyzetünket, hogy a második negyed 2. percébe stabil centerünket, Józsa Tibort a játékvezető végleg kiállította. Ennek ellenére nem estünk szét és 6-3-as hazai előnynél sem adtuk fel, nagyon komoly melót beletéve a mérkőzésbe sikerült visszajönnünk, és a 4. negyed derekán már nálunk volt az előny. Azonban ezután megint két ASI gól következett emberelőnyből. De a csapatnak ezek után is maradt tartása, s bár már mindenkin látszódott a fáradtság, még így is meg tudtunk újulni, és 6 másodperccel a vége előtt sikerült döntetlenre menteni ezt a nagyon nehéz mérkőzést! Ezzel az egy ponttal ugyan nem sikerült előznünk a tabellán, de az utolsó fordulóban egy esetleges bravúrponttal az YBL otthonában ezt még megtehetjük! Büszke vagyok a csapatomra!

A pontvadászat május 29-én fejeződik be.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!