Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Női elnöke lett az algyői polgárőröknek

Az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesület rendkívüli közgyűlést tartott, Gulyás Sándor korábbi elnök halála miatt szükségessé vált új vezető választása. Az egyesület a beérkezett jelölések alapján titkos szavazással Kabainé Lovas Nikolettát választotta meg elnökének, aki elfogadta a megbízást egy évre – számolt be róla a megyei polgárőrség honlapja. Új vezető tisztségviselőket is választottak Nagy István Ferencné és Búsné Baka Erika személyében.

Molnár Áron polgármester értékesnek, áldozatkésznek értékelte és megköszönte az egyesület tagjainak a munkáját. Kérte, hogy a továbbiakban is tegyenek meg mindent a feladat-végrehajtás érdekében. Sok sikert kívánt a vezetőknek és a tagoknak, valamint biztosította őket az önkormányzat támogatásáról.

Batiz István, a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke szintén jónak értékelte az algyői polgárőrök munkáját. A tagok magas óraszámban hajtottak végre járőrszolgálatot, több rendezvény biztosításában vettek részt. Azt kérte, hogy ezen a magas színvonalon folytassák munkájukat.

Batiz István és Kabainé Lovas Nikoletta is sajnálattal jelezte, hogy a tagság átlagéletkora magas, kevés a fiatal, valamint szükség lenne a taglétszám emelésre a szolgálatok optimálisabb szervezése érdekében.

Az új elnök 2015 ben jelentkezett az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesületbe azzal a céllal, hogy szeretne tenni azért a településért, ahol él és segíteni az embereknek. A férje is tagja az egyesületnek. 2017-ben, lett az Egyesület gazdasági vezetője.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!