A minisztérium a kórházbezárásokról: Gyurcsány!

296

Mint arról beszámoltunk, levélben arra kérik az illetékeseket, tegyenek javaslatot az egészségügyi rendszer hosszú távú tervéhez, többen kórházbezárásoktól tartanak. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közölte, nem zárnak be kórházat, az a Gyurcsány-kormány programja volt.

Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő osztott meg egy levelet tegnap, megjegyzésként pedig kórház- és rendelőbezárásokat valószínűsített.

Erre reagálva a minisztérium közölte: Kunetz Zsombornak, mint egészségügyben jártas elemzőnek pontosan tisztában kell lennie azzal, hogy a minisztérium szokásos évi körlevelében mindig megkérdezi az egészségügyi vezetőket, hogy a lakosság aktuális egészségügyi helyzetében milyen ellátásra van szükség minőségileg és mennyiségileg egyaránt.

Ez soha nem eredményezett kórházbezárást és most sem fog! Mi a Gyurcsány-kormánnyal ellentétben az egészségügyi dolgozókkal történő együttműködésben gondolkodunk, hogy az intézmények bevonásával a betegek a lehető legjobb egészségügyi ellátásban részesüljenek” – fogalmaztak a közleményben.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!