Mindszent nagyon várja a nyarat

Sokkal jobban várja Mindszent a nyári szezont, mint máskor. Éppen ezért meg is tett mindent a településvezetés annak érdekében, hogy fejlessze szolgáltatásai körét. Többek között tovább újult a tavaly már nagy népszerűségnek örvendő szórakozóhely, ahogyan a kempingben is elkészült a csomagmegőrző és most már kabinok is segítik az öltözést a parton. Erősödik az áramkapacitás és kiépítik a kamerarendszert is a biztonságos fürdőzés érdekében. Hivatalosan június elsejétől kezdődhet a strandolás a mindszenti Tisza- parton.

Most még a horgászok birtokolják a mindszenti strandot, de hamarosan átveszik helyüket a fürdőzők. A zöld környezet szépítése már javábban tart, ahogyan az elmúlt időszakban több millió forintot költött el a településvezetés arra, hogy a Tisza part minden igényt kielégíthessen.  

Nagyon jól bevált a hajó formájú szórakozóhely, amelyet egy TOP-os pályázatból hoztunk létre. Láttuk, hogy fejlesztéséért kiált, ezért 2, 5 millió forintos költöttünk rá azért, hogy még biztonságosabb legyen, fejlesztettük a konyhatechnológiát, új burkolatot kapott, kicseréltük a nyílászárókat és díszítettük a helyet.

-mondja Zsótér Károly polgármester.

A mintegy 200 fő befogadására képes kemping is további fejlesztéseken esett át- számolt be Zsótér Károly polgármester.

Bővítettük a parkbútorokat, megújult a kerítés, régi adósságunkat, a csomagmegőrzőt is elkészítettük és mostantól a helyben való átöltözéshez kabinos rendszert is tudunk biztosítani.

-teszi hozzá a polgármester.

A megnövekedett igények kielégítésére továbbá fontos szempont volt még a kamerarendszer kiépítése, valamint a strand áramkapacitásának bővítése is. Ez utóbbira azért is van nagy szükség, mert Magyarországon még mindig különleges attrakciónak számító ködszínház létesül a két part között, a szezon közepétől. Előtte azonban már kihelyezik a napernyőket, a bérelhető nyugágyakat, valamint a kölcsönözhető kajakokat, kenukat és motorcsónakokat is, mert hivatalosan a szabadstrand június elsején indul Mindszenten.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!