Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Tegnap volt 95 éves David Attenborough

A legendás természetfilmes még ilyen idősen is aktív, új produkciókkal jelentkezik. Nem volt ez másképp tavaly sem, és idén sem. Most egy kevésbé traumatikus filmmel jelentkezett a Netflixen. Az élet színei (Life in Colour).

Kevés olyan fantasztikus életút van, mint Sir David Attenborugh-é. Több mint 60 éve készíti természetfilmjeit, és még most, 95 évesen is szívesen használja a lefejlettebb technikákat. Sokan tartják őt egyébként a bolygó egyfajta lelkiismeretének, persze ezt butaság lenne egy ember kezébe tenni, ezért mindannyiunknak kell bizonyos áldozatot vállalni.

Ezúttal egy vidámabb, ám mindemellett elgondolkodtató alkotással jött, melynek a címe Life in Colour (Az élet színei). Ha pedig megnézzük a trailert, valóban egy színes alkotás képe tárulkozik elénk.

David Attenborough nem fog örökké velünk maradni, még ha esetleg van is neki jó pár, alkotómunkával eltöltött éve. De mi és gyermekeink ezen a Földön fogunk utána is élni. Vigyáznunk kell(ene) rá, hogy ilyen színes, sőt sokszínű és vidám maradhasson világunk.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!