Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Fejbe lőttek egy kutyát Szegváron – a rendőrség nyomoz az ügyben

A vasúti sínek mellett találták meg annak a fejbe lőtt border-collie-nak a tetemét, ami még április 7-én tűnt el egy szegvári ház udvaráról – számolt be a Szentesi Élet. Az elpusztult állat gazdái feljelentést tettek, az ügyben a szentesi rendőrség indított nyomozást.

Lőtt sebbel a fején találták meg a kutyát április 16-án. Az eb szegvári gazdái a hódmezővásárhelyi rendőrkapitányságon tettek feljelentést, hivatalos állatorvosi jegyzőkönyvet és fotókat is benyújtottak a nyomozóhatóságnak. Az ügy illetékesség miatt átkerült Szentesre.

Sipos Olga, a helyi Kóbor Mancsok Mentésért Alapítvány elnöke azt nyilatkozta a lapnak, már történt hasonló eset Szegváron, illetve az elmúlt időszakban Szentesen és Fábiánsebestyénben. Az állatvédő Facebook bejegyzésében azt írta: másfél hónapja Szegvár belterületén egy kutyust lőttek meg, ő életben maradt. Három hete Szegvár belterületén lőttek fejbe egy gazdás kutyát., meghalt! Nemrég Szentesről kapott bejelentést, valaki cicákat lőtt meg! A gazdi 2 cicája halt meg így. Április végén Fábiánsebestyén belterületén valaki macskára lőtt légpuskával, a cica állapota válságos.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!