Két közlekedési baleset is történt ma Vásárhelyen

815

Két baleset is történt a mai napon napközben Hódmezővásárhelyen: egy motor és egy furgon ütközött, illetve két autó ütközésének hatására az egyik egy házfalnak csapódott Vásárhelyen.

A motor és a furgon ütközése során a kiérkező mentők a motorral közlekedő férfit szállították kórházba a helyszínről. Az ütközés a Petőfi utcában történt. A motoros belváros irányából közlekedett, amikor a furgonos elékanyarodott. A motoros férfi az ütközést nem tudta elkerülni belecsapódott a furgon oldalába, majd a földre zuhant. A baleseti helyszínelés időtartamára az érintett útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta.

Fotó: Donka Ferenc

A nap későbbi folyamán két személyautó ütközött a Görbe és a Kistöltés utca kereszteződésében. Helyszíni értesüléseink szerint a Volkswagen személyautó a Kistöltés utcában haladt, amikor a mellékutcából a másik személyautó elébe vágott és nem adta meg az elsőbbséget. Az ütközés során az egyik jármű a sarki ház falának ütközve a gyalogos járdán állt meg. Az eset során a Nissan vezetőjét egy középkorú nőt közeli ismerősei szállították kórházba a helyszínről, mivel az ütközés során megütötte magát. A baleseti helyszínelés időtartamára kisebb korlátozás volt érvényben az érintett kereszteződésben.

Fotó: Donka Ferenc

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!