Szabó Bálint az ebédszünetében elugrott megnézni Márki-Zay Péter budapesti címét

1 472

Szabó Bálint (MSZM), szegedi önkormányzati képviselő úgy döntött, hogy elugrik Márki-Zay Péter budapesti bejelentett címére. A független képviselő viszonozni szeretné a figyelmet, amit a vásárhelyi polgármester mutatott az irányába a K-Art ügy kapcsán. Minderről élő facebook videójában beszélt.

Szabó Bálint a XV. kerületben található ingatlannal kapcsolatban arra volt kíváncsi, hogy fiktív cím-e, vagy használja valaki. Mint kiderült, a házat Vékás Sándor, XV. kerületi képviselő használja, aki a Mindenki Magyarországa Mozgalomban is tevékenykedik.

Márki-Zay Péter korábban elmondta, hogy azért váltott állandó lakcímet, hogy a hódmezővásárhelyi, és szegedi bíróság ne tudjon elfogultan dönteni ellene a tárgyalásokon, így ugyanis nem ezekben a városokban lesznek a tárgyalások, mert a polgármester állandó lakcíme Budapestre került.

Szabó Bálintnak egyébként mostanában elég zűrös az élete, több perben (volt) érdekelt (többek között Márki-Zay Péter ellen is), felperesként és alperesként egyaránt. (Például Botka László, vagy éppen a K-Art ügyben tett kijelentései miatt Kendi Imre is beperelte.) Nem olyan régen felröppent a hír, hogy elrabolták, bár a nyomozást megszüntették ebben az ügyben, amely határozat ellen Szabó Bálint jogorvoslattal élt és kérte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság kizárását. Még a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozásának az idején a gumija defektet kapott az autópályán, és kisebb balesetet szenvedett.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!