Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Csökkent a hatósági karanténban lévők száma

Hétfőn ülést tartott a városi operatív stáb.

A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálatának beszámolója szerint elhangzott, csökkent a hatósági karanténban lévők száma, jelenleg 157 főt ellenőriz rendszeresen a rendőrség. Múlt héten számos üzletet ellenőriztek, mindent rendben találtak. A maszkviselés és a kijárási tilalom megszegése miatt 8 figyelmeztetést, 12 helyszíni bírságot róttak ki és 10 szabálysértési eljárást indítottak. Az önkormányzat intézményeiben minden rendben van, nincs tudomás új megbetegedésekről, jelenleg minden óvodai és bölcsődei csoport nyitva van. Az oltásokat az idősotthon és a hajléktalanszálló ellátottjai és dolgozói is folyamatosan kapják.

A hivatalban május 10-től megszűnik az időpontfoglalós ügyfélszolgálati rendszer, a megszokott ügyfélfogadási időben várnak mindenkit.

Dr. Berényi Károly alpolgármester, gyermekorvos elmondta, hogy már a 16 és 18 év közötti fiatalokat is lehet regisztrálni az oltásra a https://vakcinainfo.gov.hu/ honlapon. A 16-18 évesek oltása május 10. után kezdődik majd Pfizer-vakcinával.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!