Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Pakson nyert a HFC

Ezúttal Pakson szerzett három értékes pontot a Hódmezővásárhelyi FC labdarúgócsapata az NBIII. Közép csoportjában. A biztos bennmaradás egyelőre még nincs meg, de a vásárhelyiek egyre inkább távolodnak a veszélyzónától.

A HFC egyik közvetlen riválisához, a Paks II-höz utazott az NBIII. Közép csoportjának 33. fordulójában. A paksiak egy hellyel és három ponttal álltak a vásárhelyiek előtt. A forduló beharangozójában mégis a vendégeket tartották a mérkőzés esélyesének.

Szerencsére ezúttal bejött a papírforma. Molnár Ádin már a második percben beköszönt a hazaiak kapujába, amit lélektanilag a legjobb pillanatban, a 41. percben duplázott meg Tapiska Géza. És ha már lélektan: a második félidő elején Budai Imre hozta közelebb a hazaiakat, ám szintén egyből a középkezdés után Bojtos Tamás góljával ismét kettő volt a különbség (1-3). Ezek után pedig már nem született újabb találat.  A HFC ezzel a győzelmével megelőzte az Paksot. Számos közvetlen rivális a mai nap folyamán később játszik. Nagy a tumultus a 10. és a már esetleg kiesést érő 15. hely között. A HFC legközelebb jövő hét vasárnap játszik, hazai pályán az Újpest második csapata ellen. Talán már nézők előtt.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!