Győzelmet jósol a szakportál a HFC-nek holnapra

104

A biztos bennmaradás záloga lehet, ha vasárnap győz Pakson a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as labdarúgó csapata. Az egyik szakportál szerint minden esélye megvan erre.

A 14. hely ér csak biztos bennmaradást az NB III-as labdarúgó bajnokság közép csoportjában. A HFC jelenleg 12. a húsz csapatos tabellán – köszönhetően annak, hogy az elmúlt 5 mérkőzéséből négyet megnyert. Legutóbb szerdán a kis Fradit fektette két vállra. A pontvadászatból még hat forduló van hátra.

A középmezőny nagyon sűrű: a vásárhelyiek mellett a Vácnak és a 14. Újpest II.-nek is 39 szerzett pontja van, a holnapi házigazda pedig 42 ponttal a 11. helyen áll. Mivel a váciak és az őt követő lila-fehérek egymással mérkőznek meg vasárnap, a HFC fontos lépést tehetne céljai elérése érdekében a Duna-parti városban.

Az nb3foci.hu jó esélyt lát az újabb sikerre. Azt írták a forduló előzetesében, hogy “a vásárhelyiek őrzik jó formájukat, ők is hasonlóan a szekszárdiakhoz az életükért játszanak és nyilván ezért is szintén nagyon motiváltak. Nem tűnik lehetetlen feladatnak a paksiak legyőzése sem. Kérdés a Paksnak melyik arcát látjuk. A Honvéd ellenit, vagy a fáradt beszürkült csapatét? Tipp: 1-3”

A találkozó 11 órakor kezdődik.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!