Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Újabb Kalmáros sikerek országos versenyeken

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Kalmár Zsigmond Szakképző Iskolájának tanulói sikeresen szerepeltek az elmúlt időszak fontos tanulmányi és szakmai versenyein.

Hónapokon keresztül – először egyéni, majd regionális szinten – zajlott az Országos Szakközépiskolai Közismereti Tanulmányi Verseny, az OSZKTV. A megmérettetésen mintegy harminc, a döntőben pedig tíz csapat vehetett részt. A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Kalmár Zsigmond Szakképző Iskolájának tanulói ezúttal is sikeresen szerepeltek az elmúlt időszak fontos tanulmányi és szakmai versenyein.

A Mihály KeveSzőke Máté alkotta másodéves hegesztő csapat országos 3. helyezést ért el komplex közismereti kategóriában. Hegesztő tanulóink a „Digitalizált hegesztés – egy jó befektetés a jövőbe” című projektfeladatuk elkészítésével, a prezentáció élőszóban való megvédésével, valamint széleskörű tájékozottságot mérő tesztfeladatok megoldásával érték el ezt az előkelő helyezést – tájékoztatta szerkesztőségünket Kovács Ágnes tanárnő.

Két végzős villanyszerelő tanuló, Funk Efraim és Deák Bence pedig olyan kiválóan szerepeltek a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által évente megrendezett Szakma Kiváló Tanulója Versenyen, hogy ezzel az eredménnyel felmentést kapnak a szakmunkásvizsga írásbeli része alól.

Gratulálunk a 4 fiúnak és felkészítő tanáraiknak!

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!