Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ő lett az első negyedév Egészségügyi Dolgozója

A városi polgárok szavazatai alapján kialakult, hogy ki nyerte az első három hónapra vonatkozóan a Negyedév Egészségügyi Dolgozója díjat. Az elismerést Paku Fruzsina, laborasszisztens kapta szakértelme és pozitív életszemlélete miatt is.

A Negyedév Egészségügyi Dolgozója díjat immár három éve adja át a városvezetés azoknak, akikre a lakosság a legtöbb javaslatot adja. A díjat ezúttal Paku Fruzsina, a CSMEK Hódmezővásárhely-Makó Központi Laboratóriumának laborasszisztense kapta.

A fiatal nő a Vásárhelyi Médiacentrumnak elmondta, szerinte az a legfontosabb, hogy mindenki, aki ezt a szakmát választotta, szeresse azt, amit csinál, így lehet benne sikeres. Fontos mindenki véleményét, segítségét megfogadni. Ő maga elsősorban a változatosságot szereti ebben a munkában. Kedvenc munkafázisa a vérvétel, gyakran kerülhet így kapcsolatba az emberekkel.

A rá érkezett szavazatokból kiderült, hogy Paku Fruzsina nagyon jó szakember, kedves, segítőkész, empatikus, és mindig van egy jó szava a páciensekhez. Egyik méltatója azt írta: „Nagyon udvarias segítőkész kész volt mindig, amikor szerencsénk volt találkozni. Nekem van egy daganatos gyermekem, kinek a vénáit nagyon tönkre tette a több éves kemoterápia. Fruzsi az egyetlen a Vásárhelyi laboratóriumban, aki elsőre megtudja úgy szúrni, hogy vért tud venni. Amit szeretek még benne, hogy a maszk mögött mindig ott van a szeme sarkában egy mosoly, ahogy a betegekre néz.”

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!