Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ez történt ma!

Itt olvashatja mi történt április 28-án Hódmezővásárhelyen és környékén.

Két tárgyalás után Lengyel Róbert is csak a sajtóból tudta meg, hogy a miniszteri biztos szerint nincs mit kompenzálni a 25 ezernél nagyobb településeken a kieső iparűzési adó miatt. Siófok polgármestere ma Szeged vezetőjével együtt Hódmezővásárhelyen tárgyalt az önkormányzatokat hátrányosan érintő kormányzati intézkedésekről.

Ma kikapcsolták Hódmezővásárhelyen a távfűtést, de a radiátorok csak a holnapra hűlnek ki a lakásokban és közintézményekben. A fűtési szezon vége a tartós rossz idő miatt április végére csúszott, így az az utóbbi évek egyik leghosszabbja volt, ebből következően több energiát használtunk fel ezen a télen a távfűtéssel.

Az első félidőben 2 gólos előnyt szerzett a Hódmezővásárhelyi FC a Ferencváros II. csapata ellen a labdarúgó NB III. Közép csoportjának 32. fordulójában, és noha a zöld-fehérek a 2. félidő legelején szépítettek, ismét létfontosságú 3 pontot szerzett a HFC.

A beharangozott húsdrágulás nem érinti a kiskereskedelmi hentesboltokat, ők igyekeznek tartani a vásárlók által megszokott áraikat. A termékek díjszabását a beszerzés helye határozza meg, van, hogy városszerte egy vágóhídról tudnak vásárolni a kereskedők, de kapnak lehetőséget más magyarországi beszállítók is, emiatt lehet a húsboltok árai között különbség. A jelentős áremelkedés inkább a bevásárlóközpontokat érintheti nagy mértékben, mert az ő polcaikat az uniós tagállamokból beszállított húsok töltik fel.

A városi polgárok szavazatai alapján kialakult, hogy ki nyerte az első három hónapra vonatkozóan a Negyedév Egészségügyi Dolgozója díjat. Az elismerést Paku Fruzsina, laborasszisztens kapta szakértelme és pozitív életszemlélete miatt is.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!