Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A helyi Fidesz azért nem vett részt az ülésen, mert a polgármester színjátékának tartják

Mint az ismert: péntek reggelre rendkívüli véleményező ülést hívott össze Márki-Zay Péter annak megvitatására, hogy az önkormányzat úgy módosítsa a beszerzési szabályzatát, hogy a döntéshozók közvetlen hozzátartozói ne nyerhessenek megbízást. A Fidesz-Szeretem Vásárhelyt képviselői érdekes indokkal maradtak távol.

,,Márki-Zay Péter javaslata az önkormányzat beszerzési szabályzatának módosítására, valamint az ezért összehívott közgyűlés nem más, mint olcsó színjáték, amellyel a polgármester azt akarja elfedni, hogy a saját sógorának, Fónay Tibornak adott többmilliós önkormányzati megbízást” – írták délelőtti közleményükben.

A helyi Fidesz szerint a polgármesternek ,,a korrupció üldözése valójában csak politikai termék, és a vásárhelyi közgyűlés sem több, mint színpad az országos politikai ambícióinak kiélésére.”

Írnak még arról is, a polgármester ,,vonja vissza a sógorának adott közbeszerzést és engedje munkához jutni a helyi vállalkozókat”, de valójában nem közbeszerzést nyert, csak egy sima beszerzési pályázatot és Fónay Tibor helyi vállalkozó, aki az előző városvezetések idején több mint 150 projektben vett rész.

Íme a Vásárhelyi Televízió beszámolója a véleményező ülésről:

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!